top of page
slovenia-seura1.jpg

 

MUITA VINKKEJÄ

 

Matkanjärjestäjiä

Adrian Matkat on kotimainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa räätälöityjä matkoja kiinnostaviin ja erikoisiin kohteisiin Adrianmerelle sekä muualle Eurooppaan. Adrian Matkat järjestää matkoja myös pienille seurueille.

https://adrianmatkat.com/

Asunto Piranissa

Seuramme jäsenellä Anna Kelolla on todella viehättävä kerrostalokaksio aivan Piranin kaupungin sydämessä.  Anna voi vuokrata asuntoa seuran jäsenille silloin kun ei itse tai muut perheenjäsenet sitä käytä. Saat lisätietoja Annalta puh. 040 506 5628 tai email anna.kelo@ooppera.fi. Piran on kaupunkina mitä kaunein Adrian meren vanha rantakaupunki.

Opaspalveluita Ljubljanassa

Opas Netta Norro on asunut Sloveniassa vuodesta 2006. Hän on toiselta ammatiltaan kansainvälinen projektipäällikkö kulttuurialalla sekä tekee töitä myös kirja- ja lehtitoimittajana. Netta on kirjoittanut mm. Slovenian ruoka- ja viinikulttuurista, lisäksi hän on toiminut mainoselokuvatuottajana Slovenian kuvankauniissa luontokohteissa. Maisemien lisäksi Netalta voikin siis kysellä mitä vain slovenialaisesta ruuasta ja viinistä sekä siitä minkälaista on elää ihan tavallista arkea Ljubljanassa. Yhteystiedot: puh.  +386 30 386 727 ja email. netta.norro(at)gmail.com

 

Pikainen viinimatka Slovenialaisten viinien pariin

Jos haluat tehdän pikaisen viinimatkan Slovenialaisten viinien pariin kannattaa pistäytyä Tallinnassa. Kaubamajassa on myynnissä viittä erilaista Verus-valkoviiniä (Ormozin alueelta) ja myös Prismassa jokunen. Virolaiset seuramme jäsenet, Oliver ja Mart, ovat olleet koemaistajina ja varsin kelvollisiksi maistamansa viinit todenneet – kiitokset heille!

Pull Punt

Tallinnassa slovenialaisia tuotteita (mm. slovenialaista viiniä) myyvä kauppa on muuttanut entistä keskeisempiin tiloihin. Uusi osoite on Paldiski maantie 29, 10612 Tallinna, kotisivu shop.pullpunt.eu. Samassa katuosoitteessa sijaitsee myös Viron Slovenia -ystävyysseura.

 

Perhokalastus Sloveniassa

Sloveniassa on useita perhokalastajien suosimia jokia. Perhokalastuksesta löytyy lisätietoa osoitteista

http://www.faunabled.com/  ja https://fi-fi.facebook.com/nimetonkalakerho/

Alpina-kenkätehtaan valmistamia naisten kenkiä

Nyt saatavissa myös Suomesta! Lisätietoja ja myyntipisteitä voi tiedustella suoraan maahantuojalta Sanda Marketing Oy,
puh. 050 0307282, www.sandramarketing.fi .

Koskenlaskua (rafting) sekä rotko- ja luolaseikkailuja (canyoning, caving)

Koskenlaskua (rafting) sekä rotko- ja luolaseikkailuja (canyoning, caving) vuolaiden Alppi-jokien koskissa ja kanjoneissa. Retket sopivat kaikenikäisille ilman aiempaa kokemusta. Varusteet kuuluvat retken hintaan:
https://alter-sport.business.site/

 

bottom of page